Rólam

A nevem Bencsik Ádám, hosszú évek óta foglalkozom fényképezéssel, a munkám, a hivatásom, szakmám és hobbim, más szóval ez az életem. A fotózás az, amivel igazán szeretek foglalkozni, ami örömet okoz és amiben kihívást találok minden egyes alkalommal amikor a szemem elé emelem a fényképezőgépet.

Hogy hogyan dolgozom? Ezt mindig nehéz megfogalmaznom- de talán úgy mondanám, hogy az igazi érzések titokban történő elkapására törekszem, úgy, hogy a lehető legkisebb mértékben vonjam magamra a figyelmet. Úgy legyek ott mindenütt, hogy közben nem vesznek észre. A régi iskolát követem: a képet a helyszínen készítem el, nem pedig photoshopban- mindemellett törekszem a modern, elegáns és nem túlzó utómunkára, retusálásban pedig a természetesség megőrzésére.

A fotográfia legváltozatosabb területein dolgozok- portré, glamour, esküvő, riport, enteriőr, reklám, rendezvény mind olyan válfaja a fotózásnak amit szívesen űzök.

Még többet szeretnél megtudni? Kattints ide és olvasd el hogyan stoppoltam át európát, vagy ide, hogy megnézd milyen színfelismerő applikációt készítettünk három barátommal látássérült emberek számára!

 

error: Kérlek ne mentsd le a képet!